A modern, stílusos iroda Önnek is elérhető!

Modern, elegáns környezetben exkluzív irodába költözhet!
Kiemelt szolgáltatásokkal, tárgyaló bérléssel, saját parkolóval.

Teljes feleszereltség, konyha és társalgó

Komplex felszereléssel várjuk, a kávészünet, vagy az ebéd nem lehet probléma

Prezentáció, film, multimédia

Média-eszközeink révén a multimédiával támogatott rendezvény is egyszerű

FOGLALÁS FELTÉTELEI

Jó, ha tudja!

A tárgyaló terem legkisebb bérleti ideje 1 óra. Ez azt jelenti, hogy az elszámolás alapja is a megkezdett órák száma.

Fontos, hogy ne pusztán a rendezvény időtartamát, hanem az előkészületek és az utómunkálatok, a látogatók érkezésének határidejét és távozását is előre megtervezze, amikor a foglalási időt kiszámítja.

A tárgyaló bérleti díját előre utalásos formában teljesítheti. Felhívjuk a figyelmét, hogy a bitrokba vételhez mindenképpen szükséges legalább a banki átutlásról szóló igazolás megléte.

A foglalás időtartama alatt 26,7m2 alapterületű, 14 fő befogadó képességű tárgyaló terület, valamint 28,8 m2 előtér lehet az Öné. Sőt, a 14 fő mellé akár még 7 főt is fogadhat pótszékek elhelyezésével.

A Bérleti Díj tartalmazza a Bérlemény használatával kapcsolatosan felmerülő valamennyi közüzemi díjat és üzemeltetési költséget. Ezen felül Önnek más, előre nem látható költségei nem lesznek. Még az ARANY és PLATINA csomagnál is előre tudja majd, milyen költésgkeretre számíthat.

A Bérlő a Bérlemény használatára a birtokátruházás időpontját követően és a Bérleti Szerződés hatálya alatt jogosult. Bérlő kijelenti, hogy a BGW Irodaház tekintetében is irányadó Magatartási és Működési Szabályzatot megismerte, annak rendelkezéseit magára, valamint az általa szervezett Rendezvény résztevőire nézve kötelezőnek ismeri el és felelősséget vállal annak megtartására.

Feltételek, fontos tudnivalók

A tárgyaló bérlésére azon időpontokban és időkeretben van mód, amely a foglalási rendszerben látható. A feltüntetett időpontok tehát szabadon foglalhatók. A már lefoglalt, vagy egyéb okból nem elérhető időpontokat a rendszer nem ajánlja föl.

Foglalni a tárgyhónap hátralévő napjaira, valamint a következő hónapra lehet. A foglalásokat később szabadon módosíthatja , azonban ezt csak a rendezvény megkezdeése előtti 7. napig teheti meg. Ezt követően a foglalás nem módosítható és nem törölhető!

Igen, lefoglalom!

Szolgáltatások

Sokoldalú háttérszolgáltatások

 • Vendégparkolók
 • Recepció, résztvevők regisztrálása
 • Akadálymentes parkoló és illemhely
 • Kiegészítő catering (friss sütemények, szendvicsek, italok)
 • Multimédiás lehetőségek

Multimédiás lehetőségek

Egy sikeres prezentációhoz, vagy egy - távoli partnereivel tartott - internetes meetinghez élvezheti a megfelelő háttértámogatást és eszközök nyújtotta lehetőségeket, így akár audiovizuális háttéranyagait is bemutathatja. Mintha csak egy moziban ülne.

Online foglalási rendszer

Bármikor, bárhol lefoglalhatja következő tárgyalásának, konferenciájának, egyéb üzleti eseményének helyszínét. Foglalásait egyszerűen módosíthatja, vagy akár el is halaszthatja.

Internetkapcsolat - FREE WIFI

Kapcsolata a világhálóval nálunk sem szűnik meg, irodaházunkban ingyenes wifi-kapcsolat várja. Nem szükséges bonyolult jelszavakkal bajlódnia, egyszerűen csak élvezze a szélessávú kapcsolat nyújtotta előnyöket.

VIRTUÁLIS TÚRA

 • Már a bejáratnál megtapasztalja a letisztult formák világát.

 • Már a bejáratnál megtapasztalja a letisztult formák világát.

 • Már a bejáratnál megtapasztalja a letisztult formák világát.

 • Már a bejáratnál megtapasztalja a letisztult formák világát.

 • Már a bejáratnál megtapasztalja a letisztult formák világát.

 • Már a bejáratnál megtapasztalja a letisztult formák világát.

 • Már a bejáratnál megtapasztalja a letisztult formák világát.

 • Már a bejáratnál megtapasztalja a letisztult formák világát.

 • Már a bejáratnál megtapasztalja a letisztult formák világát.

Árak, kondíciók

Árak, kondíciók catering bekészítéssel

Catering-csomag italai

A Catering-csomag segítségével számos meleg és hideg itallal töltheti fel a tárgyalótermet. A megadott időpontra mi bekészítjük a kívánt italokat, hogy Ön csak a fontos dolgokra koncentrálhasson. • Presszó kávé
 • cappuccino
 • melange
 • sokféle tea
 • számos üdítőital és ásványvíz

közül válogathat. Sőt, mi több, a BGW Töltőállomás SHOP-ja is az Ön rendelkezésére áll!

Mire megérkeznek vendégei, bekészítve várja őket az Ön által megrendelt italkészlet, az Ön által megrendelt mennyiségben és összetételben. Az üzleti megbeszélés így válhat sikeres vendéglátássá, kellemes munkakörnyezetté.

Sohasem fenyegeti az a veszély, hogy elszámolta magát, kevésnek bizonyul a megrendelt italmennyiség, hiszen a SHOP kimeríthetetlen italkészlete bármikor a rendelkezésére áll. Ha a Catering-csomagját kibővítené, semmi akadálya, hiszen minden ital-fajtát bevonhat a csomag tartalmába!

Hosszabb találkozóban gondolkodik, melyet kávészünetekkel szakítana meg? Kedveskedni szeretne tárgyalópartnereinek a Julius Meinl bécsi kávéházak hangulatát felidéző kávékülönlegességeivel? Vagy talán csak élvezni szeretné a finom ízek kellemes aromáit a komoly üzleti dötések közepette is?

Ha a válasz igen, a Catering-csomag az Ön választása!

Csomagunk segítségével ásványvízzel, üdítő itallal, forró teával, vagy épp kávéval tesszük komfortasabbá az eltöltött időt. Önnek semmit sem kell tennie, mi gondoskodunk mindenről, ráadásul a BGW Töltőállomás SHOP-jának árukészlete is az Ön rendelkezésére áll. Kedvére válogathat, mivel vendégeli meg üzleti partnereit.

Igen, lefoglalom!

Italok

A Catering-csomag ételei

A Catering-csomag italkínálata mellett a különleges étel-finomságokat is élvezheti. A méltán híres Lipóti Pékség fantasztikus szendvicseiből, édes és sós különlegességeiből válogathat, de választhat számos helyszínen készült finomságot is.

 • Szendvicsek
 • A Lipóti Pékség édes és sós különlegességei
 • Helyszínen készült pékáru
 • Édességek, csokoládék

Ön csak meghatározza, hány fő érkezik, és mi összeállítunk az Ön számára egy ínycsiklandozó válogatást szendvicsekből, édes és sós süteményekből. Ha a megrendelt mennyiség kevésnek bizonyul, nem kell aggódnia, hiszen a BGW Töltőállomás SHOP-ja kívánságára azonnal fogadja utánrendelését.

Már mindent megszervezett, készen áll a találkozóra, mégis úgy érzi, valami többre lenne szükség? Készen vannak a prezentációk, a meghívókat is szétküldte, az előadókat is leszervezte, mégis valami még hiányzik?

Igen, ez nem más, mint a vendéglátás!

Catering-csomagunk éppen erre a problémára nyújt minden tekintetben megoldást, miközben levesszük válláról a vendéglátás terheit. Így Ön az üzleti döntésekre, a megbeszélés tartalmi részére és a vendégekre fókuszálhat. Mindeközben az asztalon gőzölög majd a finom kávé, a tea, valamint a Lipóti Pékség friss szendvicsei, édes és sós süteményei. De ha helyszínen készült forró finomságokra vágyik, az sem lehet probléma. A pár perccel korábban még a sütőben barnuló péksütemény máris a vemdégei előtt landol.

Igen, lefoglalom!

Ételek

Kapcsolat

(Ahhoz, hogy meg tudjuk állapítani, hogy Ön nem üzenetküldő robot, kérjük írja ide a helyes választ!)

BGW Irodaház

Nagytarcsa2142 Naplás út 1.


IRODABÉRLÉS

+36 20 354 1756

office@bgw.hu


TÁRGYALÓ FOGLALÁS

+36 20 354 1756

foglalas@service.bgw.hu

Kérjük, jelentkezzen be!